уторак , 18 септембар 2018
Početna / Sportovi / Amaterski sport / DAME TRČE – Sombor 2016
DAME TRČE – Sombor 2016

DAME TRČE – Sombor 2016

Obaveštavamo Vas da će se u organizaciji Atletsko rekreativnog kluba Somaraton i uz tehničku podršku Sportskog saveza grada Sombora i Saveza za rekreaciju i fitnes Vojvodine u subotu 01.10.2016. godine sa početkom u 17:00 časova, na šetalištu pored Somborskog štranada održati manifestacija „DAME TRČE“.

Cilj ove manifestacije je omasovljenje i popularizacija rekreativnog trčanja . Za sve učesnice će biti obezbeđene diplome i medalje, a za najuspešnije i pehari. Učešće je besplatno.
Ovom prilikom pozivamo sve dame da nam se priključe, bez obzira na starosnu kategoriju. Dužina staze je 5 kilometara, a vremenski limit nije ograničen.
Ovo je već treća godina zaredom kako se organizuje ova manifestacija.

O autoru ZenskiSport

ZenskiSport
Portal ŽenskiSport.rs će obezbedi veću vidljivost i podršku ženama u sportu, te unaprediti sliku sportistkinja više u skladu sa duhom sporta, izbegavajući stereotipno prikazivanje žena. Želja nam je da promocijom i podrškom ženskog sporta na našem portalu utičemo na promenu svesti o tradicionalnim vladajućim društvenim stereotipima i predrasudama o ženama u sportu.

Ostavi komentar