среда , 17 октобар 2018
Početna / Sportska torba / Razno / Milanka Tadić najbolja bokserka u Apatinu

Milanka Tadić najbolja bokserka u Apatinu

Pod vođstvom našeg proslavljenog trenera Stevana Čizmića i pored ne normalnim uslova za treniranje BOKSERI Boks Kluba “BANAT” Zrenjanin postižu vrhuske rezultate.
U I kolu RLV u Novom Sadu u kategoriji MLADI Virag Stefan pobedio prekidom u drugoj rundi Vlastelicu BK „LOZNICA“ Loznica a u kategoriji MLADE DEVOJKE Milanka Tadić- Mima pobedila je Draganu Popović BK „APATIN“ Apatin i proglašena je u kategoriji ŽENE za najbolju takmičarku i osvojila pehar.

www.sportsavezzr.rs

Pod vođstvom našeg proslavljenog trenera Stevana Čizmića i pored ne normalnim uslova za treniranje BOKSERI Boks Kluba “BANAT” Zrenjanin postižu vrhuske rezultate. U I kolu RLV u Novom Sadu u kategoriji MLADI Virag Stefan pobedio prekidom u drugoj rundi Vlastelicu BK „LOZNICA“ Loznica a u kategoriji MLADE DEVOJKE Milanka Tadić- Mima pobedila je Draganu Popović BK „APATIN“ Apatin i proglašena je u kategoriji ŽENE za najbolju takmičarku i osvojila pehar. www.sportsavezzr.rs

Rejting

Ocenjeno sa: Budi prvi!
0

O autoru ZenskiSport

ZenskiSport
Portal ŽenskiSport.rs će obezbedi veću vidljivost i podršku ženama u sportu, te unaprediti sliku sportistkinja više u skladu sa duhom sporta, izbegavajući stereotipno prikazivanje žena. Želja nam je da promocijom i podrškom ženskog sporta na našem portalu utičemo na promenu svesti o tradicionalnim vladajućim društvenim stereotipima i predrasudama o ženama u sportu.

Ostavi komentar