уторак , 18 септембар 2018
Početna / Sportovi / Profesionalni sport / Sandra Zekić- kik boks i boks
Sandra Zekić- kik boks i boks
Sandra Zekic

Sandra Zekić- kik boks i boks

„Nisam bila za gimnastiku, ni za košarku, nisam se pronašla ni u rukometu, niti dugo ostala u karateu. Sa 12 godina ušla sam u salu za boks i kik boks i 23 godine kasnije, deo moje svakodnevice je odlazak u jednu takvu salu.

Ja sam Sandra Zekić novinarka, nekadašnja prvakinja države u kik boksu, reprezetantivka Srbije u savate boksu, dvostruka vicešampionka Evrope u savate boksu i profesionalna bokserka. Imam 35 godina i još uvek se takmičim u profesionalnom boksu. Imam trenutno negativan skor i nekoliko vezanih poraza, ali ne odustajem dok ne pobedim, onako kako ja to želim. A to se neće desiti samo zato što želim. Drage devojčice, život neće biti lak, niti treba da bude. Ali ukoliko mu kroz sport na vreme date svrhu, nakon što vam uzme i znoj i suze, vratiće vam sve kroz divne momente koji nikada ne blede, prijatelje za ceo život i ličnost sa kojom ćete se, obećavam, sa ponosom gledati svakog jutra u ogledalu ! Jer to je ono što sport čini – izgrađuje vas u svakom smislu, u divne, velike i dobre ljude !“

opzene za osnazene

opzene za osnazene

Superste

Superste

O autoru ZenskiSport

ZenskiSport
Portal ŽenskiSport.rs će obezbedi veću vidljivost i podršku ženama u sportu, te unaprediti sliku sportistkinja više u skladu sa duhom sporta, izbegavajući stereotipno prikazivanje žena. Želja nam je da promocijom i podrškom ženskog sporta na našem portalu utičemo na promenu svesti o tradicionalnim vladajućim društvenim stereotipima i predrasudama o ženama u sportu.

Ostavi komentar